fbpx

Székely Csaba

Öröm és boldogság

Hegyi Barbara  /  Jerger Balázs  /  Jantyik Csaba  /  Blahó Gergő  /  Széll Attila  /  Tenki Dalma  /  Marjai Virág

Leírás

Erdélyi. Magyar. Meleg. Egyik sem könnyű bélyeg – de mindhárom egyszerre: hát az már hátrány a köbön! De ezt lehet iróniával is nézni!

Székely Csaba ezekről a nem könnyű sorsú emberekről írt egy nagyon emberi színdarabot, amiben meg tudja tartani azt a rá jellemző, és a Bánya-trilógia óta ismert fanyar humorú életábrázolást.

Az előadás tabutémát dolgoz fel: az erdélyi melegek helyzetét. Oké, valójában ez egyáltalán nem tabutéma. Erdélyben senkinek semmi baja a melegekkel. Csak annyi az elvárás velük szemben, hogy maradjanak csendben. Tegyenek úgy, mintha nem lennének azok, amik. Tartsák titokban azt, amire senki nem kíváncsi. És fogadják el, hogy a többség szemében ők egyszerre perverzek és viccesek. Ennyit igazán megtehetnek.

Az Öröm és boldogság szereplői hétköznapi emberek. Nők és férfiak, városiak és vidékiek, melegek és heteroszexuálisok. Párhuzamosan futó, majd egymással találkozó sorsokat látunk. Pár jelentéktelen összezörrenést, álproblémát, nyafogást, hisztit. Semmi lényeges. Igazából mindnyájan boldogok.

Alkotók

Szereposztás

ZitaHegyi Barbara
ÁdámJerger Balázs
BélaJantyik Csaba
DénesBlahó Gergő
ElekSzéll Attila
JuditTenki Dalma
TeklaMarjai Virág

Jelmez: Katona Bálint
Rendező: Czeizel Gábor

Trailer

ELŐADÁSOK IDŐPONTJAI

2019 június 20. (csütörtök) 19:00 – BEMUTATÓ

JEGYVÁSÁRLÁS

2019 június 21. (péntek) 19:00

JEGYVÁSÁRLÁS

2019 június 22. (szombat) 19:00

JEGYVÁSÁRLÁS

2019 augusztus 30. (péntek) 19:00

JEGYVÁSÁRLÁS

2019 augusztus 31. (szombat) 19:00

JEGYVÁSÁRLÁS